Kopen

Your personal gear

Hieronder vind je al onze gear terug voor jouw packraftavontuur; of dat nu een korte dagtocht met twee is in de Ardennen, een wildwater-avontuur in de Oostenrijkse Alpen, of een lange solo wildernistocht op Baffin Island waarbij je fjorden, meren en rivieren oversteekt met tientallen kilo’s bagage. 

Voor elk type avontuur is er een packraft, die je naar wens kan uitrusten met een spraydeck en/of Cargo Fly bagagesysteem. Pas op, voor specifieke combinaties kunnen wachttijden oplopen aangezien jouw packraft dan ‘on demand’ handgemaakt ineen wordt gepuzzeld in het atelier van Alpacka Raft in Mancos, Colorado.

packrafts kopen

Packraft

Hier vind je de originele packrafts van Alpacka, exclusief in de Benelux. De kwaliteit van deze packrafts is onberispelijk, de ervaring die ze bieden onvergetelijk.

packraft accessoires

Accessoires

Een trip onder vrienden? Testen of packraften iets voor jou is? Ontdek snel ons huurassortiment. Dankzij onze makkelijke all-inpakketten ben je helemaal good to go!

Alpacka Classic Series

De classic is de echte “old school” pionierspackraft van Alpacka. De Classic biedt een perfect compromis tussen gewicht, pakvolume, en veelzijdigheid

Het is een uitstekende keuze voor beginnende packrafters of langere wildernistrips waarbij gewicht een prioriteit is.

Alpacka Ultralicht

De ideale boot voor minimalisten die een ultralichte packraft willen combineren met een hoog draagvermogen. 

Het ideale packraft voor bikepacking en wildernistochten met lange autonomie 

Niet gevonden wat je zocht?

Neem vrijblijvend contact op en we gaan samen op zoek naar een geschikte oplossing!