About

For the love of nature… and packrafts

Wij zijn Willem en Michiel, vrienden met een passie voor de natuur. Willem is avonturier pur sang, Michiel werd tijdens zijn studies verliefd op de schoonheid van Scandinavië. Tijdens onze vele reizen ontdekten we hoe je met packrafts zoveel meer kan ontdekken. Fjorden doorkruisen of na een dagenlange trektocht een stuk rivier afvaren: een fantastische ervaring!

Die ervaringen willen we graag met jou delen! Daarom lanceerden we de eerste packraft webshop in België. Hier vind je kwalitatieve rafts, ons persoonlijk en deskundig advies krijg je er zomaar bij!

packrafting

Wereldburger Willem

Willem is de verpersoonlijking van het avontuur. Als 18-jarige stak hij de Pyreneeën op z’n eentje over, hij voer Groenland rond met een zeilboot en doorkruiste al heel Scandinavië.

Vandaag organiseert Willem poolexpedities met Into the Arctic. Hij combineert zijn reiservaring met zijn kennis als geoloog tot onvergetelijke reiservaringen voor jong en minder jong.

fjorden doorkruisen

Scandi-freak Michiel

Michiels eerste kennismaking met Scandinavië was meteen een schot in de roos. Tijdens zijn opleiding hotel & toerisme verbleef hij er lange tijd, maar ook nu keert hij er nog regelmatig terug.

Laplandexpedities, kanotrekkings door Zweden, … ook Michiel heeft de nodige zin voor avontuur. Zijn commerciële feeling en no-nonense mentaliteit vinden hier perfect hun plaats!

Meer weten over packrafts?

Op zoek naar een toffe regio om te ontdekken?